Erdek ADD'de buruk veda

Erdek ADD

Erdek ADD aktif üyesi Kemal Şebin'i Plaketle taltif ederek uğurladı.

Erdek ADD aktif üyesi Kemal Şebin’in  Dikile’den ev alarak kentten ayrılması nedeni ile onuruna veda töreni düzenlendi.

Erdek ADD deki mütevazı törende konuşan Başkan Yeşim Uğurlu, Kemal Şebin’in son derece dost canlısı, çevresi tarafından sevilen, toplum gönüllüsü bir kişiliğe sahip olduğunu, Kendisinden ayrılmanın yokluğunu her zaman hissedeceklerini vurgulayarak ‘’Değerli arkadaşımız Kemal Şebin’e yeni kentinde sağlık ve mutluluklar diliyoruz, Erdek’te her zaman gönül dostlarının kapısı ona her zaman açık olacaktır.’’ Dedi.

Başkan Uğurlu, Erdek’ten ayrılışı dolayısı ile Kemal Şebin’i bugüne kadar yaptığı çalışmalar, katkı ve katılımları nedeni ile plaketle taltif ederek uğurladı.

Buruk veda töreninde duygulu anların yaşandığı  Erdek ADD’de veda konuşması yapan Kemal Şebin, Erdekte kaldığı süre içinde çok değerli şahsiyetler tanımış olmanın gururunu yaşadığını, tüm arkadaşlarını hep sevgi ve muhabbetle hatırlayacağını söyledi.

Erdek ADD’ki veda töreninde ADD  başkan yardımcısı Zafer Filiz’de, Erdek’i ve Erdek’li dostlarını anımsaması için Kemal Şebin’e  üzerinde Erdek yazılı Tshirt ve Atatürk rozeti hediye etti.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı